Log ind

Produkter     ........max/side


Indkøbskurv


Søg


Filters:

I/O løsning med SNMP og RESTful API

ioThinx 4510 og ioThinx 4510-T

ioThinx 4510 fra Moxa

 

Introduktion.

Ny smart og modulær løsning med op til 32 I/O moduler. Let at konfigurere og nem at kommunikere med. Understøtter SNMP og RESTful API, så kan du bruge de protokoller du kender i forvejen.

 

ioThinx 4510 fra Moxa

 

OT eller IT?

Dataopsamling og styring af industrielle processer har i mange år været styret af procesteknikere, men der er et sigende behov for at processerne overvåges på et højere niveau. Det er her IT teknikerne kommer ind i billedet, men de har typisk ingen erfaring med de protokoller man bruger i proceslaget. Modbus/RTU og Modbus/TCP er sort tale, her er SNMP og RESTful API daglig tale

Denne ny modulære I/O løsning fra Moxa tagger højde for dette. Her er der både support for Modbus/RTU og Modbus/TCP samt SNMP og RESTful API, så den kan bruges af både OT og IT ingeniører.

 

ioThinx 4510 fra Moxa

 

Indbygget Modbus/RTU til Modbus/TCP gateway.

ioThinx 4510 serien er som udgangspunkt for I/O som Digitale ind- og udgange, Analoge ind- og udgange, RTD og TC følere, men i mange tilfælde er der også behov for at understøtte specielle moduler med Modbus/RTU intervace. ioThinx 4500 serien løser også dette, da der er indbygget Modbus Gareway. Let at bruge og let at sætte op.

 

ioThinx 4510 fra Moxa

 

Let at installere.

ioThinx 4510 serien med moduler passer let på en DIN-skinne. Den består af et CPU modul og op til 32 I/O moduler. I/O modulerne monteres let ved siden af CPU modulet ved at skubbe dem ind i slidserne, som også giver elektrisk forbindelse, ingen ledninger modulerne imellem.

De enkelte ledninger til I/O forbindelserne er uden skruer, ledningerne presses let ned i stikkene uden brug af værktøj. Denne fremgangsmåde gør monteringen let og hurtig.

Skulle man efter det hele er installeret og i brug komme ud for at det bliver nødvendigt at skifte et enkelt I/O modul ud gør man det let. Uden værktøj kan det defekte modul let løsnes fra DIN-skinnen og byttes ud med et nyt.

 

ioThinx 4510 fra Moxa

 

Mere end man forventer.

ioThinx 4510 understøtter op til 32 I/O moduler, let montering og service uden brug af værktøj, nem konfiguration via WEB, indbygget Modbus Garteway, Support for Modbus, SNMP og RESTful API, udvidet temperatur -40 til +75°C og meget mere.

  

ioThinx 4510 fra Moxa

 
 

Hvordan får jeg mere at vide (nyttige links)?

Thiim A/S © 23/11-2018

 
Thiim A/S     -     Transformervej 31     -     2860 Søborg     -     Danmark     -     Telefon: 4485 8000     -     Fax: 4485 8005     -     CVR: DK34649510     -      thiim@thiim.com

Visa Dankort Master Card JCB American Express