Log ind

Produkter     ........max/side


Indkøbskurv


Søg


Filters:

 

Privatlivspolitik
Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Alle slags oplysninger og informationer, der, der på en eller anden måde kan henføres til dig er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre, opsamlet dem når du har besøgt vores hjemmeside, eller fået i forbindelse med at du er blevet oprettet som bruger i vores webshop.
 
Dataansvarlig
 
Thiim A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om medlemmer, andre parter og besøgende på vores hjemmeside, og vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.
 
Vores kontaktoplysninger er:
Thiim A/S
CVR-nr.: 34649510
Transformervej 31
2860 Søborg
Telefon: +45 4485 8000
Hvis Thiim A/S fungerer som databehandler, vil vi foruden lovgivningen altid være underlagt en skriftlig databehandleraftale, der beskriver, hvordan vi beskytter persondata.
 
De forskellige typer af behandling Hjemmesiden
Når du besøger vores hjemmeside www.thiim.com, opsamler vi data om dig for at benytte huskefunktioner og målrette markedsføring. Vi behandler blandt andet følgende:
-         Din IP-adresse, som anvendes til statistiske formål,
-         Dit operativsystem og browserversion, som anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden,
-         Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden, som udelukkende anvendes til statistiske formål, og
-         Vi placerer cookies på din enhed. Se mere i vores cookiepolitik https://www.thiim.com/TradePoint141/TradePoint/B2C/UI/CookiesPolicy
 
Nyhedsbreve
Du modtager vores nyhedsbreve, fordi du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevene, og vi behandler vi dine personoplysninger, idet vi opbevarer dem. Formålet med opbevaringen er blandt andet, at vi kan blive ved med at levere nyhedsbreve til dig. Vi sørger for at tilpasse indholdet med henblik på vores markedsføring overfor dig, og vi gemmer følgende oplysninger:
-         Navn,
-         Telefonnummer,
-         E-mail.
 
Al data gemmes på servere inden for EU og videregives ikke til andre.
 
Job
Hvis du søger et job hos os, behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os eller oplysninger fra andre, som du har samtykket til, at vi må kontakte. Det gør vi for at vi kan vurdere din ansøgning og dig. Vi gemme alle ansøgninger i en periode på op til 6 måneder, sådan at vi kan være sikre på, at vi finder den rette kandidat til stillingen.
 
Hvordan
 
For at vi kan tilbyde dig en god hjemmeside, nyhedsbreve, jobs, osv., er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle, systematisere, opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.
 
Sikkerhed
 
De oplysninger, som du giver os, eller som vi får om dig fra andre, sørger vi for at opbevare sikkert og fortroligt, og vi har implementeret tekniske sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer dette. Derudover sørger vi for altid at bruge databehandlere indenfor EU, som vi har sikret os, har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har.
 
Vi har også iværksat organisatoriske tiltag, der blandt andet indebærer, at vi internt har fokus på at uddanne og undervise hinanden i at sørge for en høj datasikkerhed. Vi har etableret interne procedurer og foranstaltninger, der sikrer, at det kun er de nødvendige medarbejdere, der har adgang til dine personoplysninger.
 
Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi desuden for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger, og vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.
 
OPBEVARING OG SLETNING
 
Vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt. Hvor lang tid, der konkret er tale om, vil altid afhænge af den enkelte situation, og særlige lovregler, herunder bogførings-, hvidvask og forældelsesloven kan give os enten pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid.
 
DINE RETTIGHEDER
 
Du har som udgangspunkt ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du har også ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, ligesom du har ret til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis dette vil gøre dine personoplysninger mere fuldstændige eller ajourførte.
 
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræder, og du har i visse tilfælde også ret til at få vores behandling af dine personoplysninger begrænset.
 
Har du spørgsmål?
 
Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på gdpr@thiim.com. Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et eller flere af dine samtykker tilbage.
 
Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger kan være nødvendige. Det betyder, at du enten ikke kan tilbagetage dit samtykke til vores behandling af dine oplysninger eller hvis du gør, så kan du ikke længere modtage vores nyhedsbrev, være medlem eller lignende. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.
 
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.
 
 
Thiim A/S     -     Transformervej 31     -     2860 Søborg     -     Danmark     -     Telefon: 4485 8000     -     Fax: 4485 8005     -     CVR: DK34649510     -      thiim@thiim.com

Visa Dankort Master Card JCB American Express