Log ind

Produkter     ........max/side


Indkøbskurv


Søg


Filters:

Industriel IT EL-Komponenter Elektronik
Generel info Generel info Generel info
Produkter Produkter Produkter

Herover finder du generel information om vores tre hovedgrupper samt direkte link til produkttræet til venstre, hvor du ligeledes nederst kan søge direkte på et varenummer eller en beskrivelse.

 


Automatik 2018 i Brøndbyhallen. 

 

  


 

Så er det igen tid til udstilling i Brøndbyhallen, fra d. 11. til d. 13. september 2018.

Thiim A/S vil igen være at finde på stand B1500, hvor vi vil vise mange nye og spændende produkter.

Kom forbi og lad dig inspirere og har du et konkret projekt i tankerne, så lad os høre om det og vi kan sammen finde frem til netop det eller de produkter som løser opgaven bedst.

Entré koster 100kr, men bruger du vores invitationskode B1500 ved registrering, er entré gratis.

Tryk på linket herunder, så kommer du direkte til hjemmesiden for Automatik 2018, indtast dine data og i bunden i feltet "Udfyld invitationskode" skriver du B1500 og trykker på knappen "Tilføj".

Vi glæder os til at se dig på vores stand B1500.


Smart Grid Unit. 

  

I et Smart Grid Netværk er det nødvendigt at kende sundhedstilstanden i nettet. Primært at netværket er intakt, at sikringer ikke er sprunget, men også information om spændingen og strømmens variation over døgnet, peak-strømme, såvel som flowet af effektens aktive og reaktive del. SGU er konstrueret til at overføre alle disse data med flere via RS485 og Ethernet. SGU kan overvåge op til 10 kabler med hver 3 faser.

Mere om produktet, tryk her... 


Ugens nyhed...EDS-528E
  

EDS-528E er en managed Layer 2 switch til de mere krævende installationer, med 28 porte, heraf 4 Gigabit porte (RJ45 eller SFP for fiber). Understøtter Moxas V-ON, Turbo Ring og -Chain.

Og som noget nyt kan denne switch forsynes direkte med f.eks. 230VAC. Der findes to modeller, LV modellen som har redundant forsyning på 10 til 60VDC eller HV modellen som klarer en forsyning på 88 til 300VDC eller 85 til 264VAC.

Læs mere, tryk her... 


Demo varer - Ekstra nedsat.

  

Fra tid til anden har vi varer, som vi sælger til nedsatte priser.

Det kan være varer, der har været lånt ud eller som har været med på udstilling, eller det kan være varer som vi ikke længere fører i vores sortiment. Måske det lige er det du står og mangler, så er der penge at spare.

Find de nedsatte varer, tryk her... 


Seneste nyt:

    Generelt om vores hjemmeside. Tryk her
    De sidste nye produkter finder du på vores nyhedsside Tryk her
    Du kan også vælge at få tilsendt vores månedlige nyhedsbrev Tryk her
    Du kan her finde tidligere versioner af vores månedlige e-mail nyhedsbrev. Tryk her

 

Thiim A/S     -     Transformervej 31     -     2860 Søborg     -     Danmark     -     Telefon: 4485 8000     -     Fax: 4485 8005     -     CVR: DK34649510     -      thiim@thiim.com

Visa Dankort Master Card JCB American Express